Šī gada 12. oktobrī Dienas aprūpes centrs personām ar garīga rakstura traucējumiem atzīmēja savu 23. dzimšanas dienu.

Sagaidot svētkus, Dienas aprūpes centra apmeklētājiem un kolektīvam Dzimšanas dienas svinības tika organizētās piektdien, 11. oktobrī. Ar svinīgo uzstāšanos mūs apsveica talantīgais autors un mūziķis Anatolijs Boiko ar savu fantastisko muzikālo grupu “Kvarta +”, apsveikumam pievienojās arī solists Jūris Sarans un saksofonists Jevgēnijs Hairulins. Koncertā izskanēja jautras un ritmiskas autordziesmas, kas klātesošiem sagādāja daudz prieka, sajūsma un pozitīvu emociju. Pasākuma beigās mūsu apmeklētāji ar aizrautību devās dejot un ar skaļiem aplausiem un milzīgu pateicību pavadīja mūsu viesus.

Dienas aprūpes centra kolektīvs sirsnīgi sveic visus savus apmeklētājus un viņu ģimenes  šajā dzimšana dienā, jo Centra darbība, pirmkārt, ir veltīta viņiem. Mēs novēlām, lai nākamais dzīves gads nes daudz jaunu sasniegumu, labu veselību un lai viss iecerētais piepildās. Lai mūsu Centrā, mūsu otrā mājā valda laime, labestība un pozitīvās emocijas.

Ar visu savu plašo sirdi un siltumu izsākam milzīgu pateicību Anatolijam Boiko, viņa muzikālai grupai un draugiem par tik fantastisko un neaizmirstamo koncertu. Ceram uz turpmāko sadarbību arī nākotnē. Patīkami apzināties, ka cilvēkiem ar īpašām vajadzībām un apkārtesošiem šāda sadarbība nes pozitīvas emocijas integrācijas un socializācijas procesā. Lai labestības avots un siltums Jūsu dvēselē sasilda Jūs un Jūsu tuviniekus!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *